Uutiset

Sosiaalinen media sekaisin Ribbingön nettisivuista!

06.01.2014 - Uutiset
Sosiaalinen media sekaisin Ribbingön nettisivuista!

Ribbingöllä asuva Peter Hortling on löytänyt Ribbingön nettisivut ja kirjoittanut siitä Facebookissa. Hortling kertoo mm. että sivut ovat “True story!” eli totuuden mukainen juttu – emme voi muuta kuin todeta, että totta se on!

Jo 9 henkilöä on tykännyt Hortlingin statuspäivityksestä ensimmäisten 8 tunnin aikana. Tykkääjien joukossa on paikallisia asukkaita, mutta yllätykseksemme suurin osa on ulkopaikkakuntalaisia. Näin paljon julkisuutta ribbingo.com ei ole koskaan saavuttanut puolitoistavuotisen historiansa aikana.

Jäämme jännityksellä seuraamaan mitä seuravaaksi tapahtuu. Onko tämä vain jäävuoren huippu? Savua ennen tulta? Tyyntä ennen myrskyä? Vai kulunut sanonta? Se jää nähtäväksi.

 

Tulemme myös vastaisuudessa julkaisemaan enemmän Ribbingöaiheisia uutisia. Täällä sattuu ja tapahtuu aina jotakin puhumattakaan legendaarisista jokavuotisista tietalkoista.

Näitkö hirven tiellä? Kuulitko puun kaatuvan metsässä? Ajoitko liian kovaa kuoppaan? Astuitko koirankakkaan? Voit ilmoittaa ylläpidolle Ribbingöaiheisia uutisia tai hakea vapaaehtoiseksi toimittajaksi.

Tagged: ,

2 Comments

  1. Nina Lehtonen

    Hyvä linkki! Hieman ikävä “roska”juttu. Isot rojut hakee onneksi kaupunki, jos niistä heille ilmoitetaan, mutta pienet roskat. Ne on vain noukittava omaan roskaspussiin.

    Kuka pentele sotkee yhteisiä paikkoja!

    Nina

Comments are closed.

Ribbingö